Hvordan lyder forandring?

Allerførst er der stilhed. Det begynder med, at du lytter. Det er noget, mange af vi mennesker er ude af træning med. Vi glemmer det – eller ignorerer eller udskyder det, både når det handler om at lytte til vores indre verden og den ydre verden, hvor vi f.eks. gennem alt for lang tid har forsømt at lytte til Moder Jords behov og advarslerne om en klimakrise.

Det kan være svært at prioritere at lytte eller at føle, at det er okay bare være – åben og modtagelig. Ofte ænser vi ikke, at vi er holdt op med at lytte, indtil vi i et utilsigtet øjeblik af nærvær rammes af følelsen af at have været alt for langt væk fra os selv.

Det er tit, når vi bliver stille, at de dybe indsigter og kreative idéer melder sig – i pauserne mellem alle vores udadrettede aktiviteter. Alligevel tilskrives pauserne eller mellemrummene typisk kun sekundær betydning: som noget, der netop sker mellem alt det vigtige, vi udretter.

Hos Lyden af Forandring støtter jeg dig i at lytte og i at lade det, du oplever, komme til udtryk.

Uanset om jeg arbejder med SoulFlowTerapi, undervisning, en-til-en eller i de specialiserede gruppeforløb, vil følgende altid være til stede, når jeg møder dig:

Din kraft

Everything is Energy and that is all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way.

– Albert Einstein

(Læs mere)

Din sandhed

At lære er at finde ud af det, som du allerede ved. At handle er at vise, at du ved det. At lære fra dig er at lade andre vide, at de ved det nøjagtig lige så godt, som du selv.

– Richard Bach

(Læs mere)

Din balance

Intet træ, siges det, kan vokse til himlen, medmindre dets rødder når ned til helvede

– Carl Gustav Jung

(Læs mere)

Explainers

Til forsiden