SoulFlow – De mange stemmers land

SoulFlow er en healingsterapeutisk praksis, hvor vi gennem samtale og bevidst nærvær arbejder på at skabe større helhed og integration i dit liv og frisætte hidtil låste og isolerede ressourcer. Dette sker gennem det fordomsfrie og kærlige møde med forskellige dele af dig – såkaldte ’delpersonligheder’.

SoulFlow er udviklet af Søren Hauge[1] og Kenneth Sørensen på baggrund af bl.a. Roberto Assagiolis ’psykosyntese’. Praksissen bygger på forståelsen af, at vi alle har et rigt indre liv, og at vores essens – eller sjæl – har mange stemmer. Disse udtryk eller delpersonligheder kan være skabt i forskellige faser i vores liv eller gennem betydningsfulde relationer. De kan også være udtryk for noget arketypisk, eller de kan have tråde til tidligere liv. Delpersonligheder er en del af vores underbevidsthed eller dybere bevidsthed, og her er nogle eksempler: Martyren, Humørsvingeren, Beskytteren, Panelsnigeren, Den visionære, Den selvkritiske og Vildkvinden.

Delpersonligheder kan være mere eller mindre velfungerende, og vi kan vælge at gå på opdagelse og søge inspiration hos f.eks. den arketypiske Vildkvinde eller Vismanden. Typisk vil vi dog i en SoulFlow-session invitere en delpersonlighed, som godt kunne bruge lidt ekstra omsorg og nærvær. Den er måske ude af balance, overset, misforstået eller udskældt, og den kan være med til at gøre, at du igen og igen havner i den samme frustrerende situation eller problematik.

Under en session guider jeg dig gennem en afspænding og etableringen af et trygt og kærligt rum, hvor mødet med delpersonligheden kan finde sted.  Formålet med mødet er at blive klogere på delpersonligheden og at hjælpe den (og dermed dig) til at få det bedre.

En SoulFlow-session varer 60 minutter, dog sætter jeg 90 minutter af til vores første session.

SoulFlow-sessioner kan fungere som enkeltsessioner, men jeg anbefaler som regel minimum tre sessioner.

Vi kan mødes både ansigt til ansigt og virtuelt.

Priser
1 session: 800 kr.
Klippekort til 3 sessioner: 2150 kr.
Klippekort til 5 sessioner: 3400 kr.

Book en SoulFlow-session her.

Her kan du se en samtale mellem Søren Hauge og mig om noget af det, som SoulFlow kan. Se evt. mere via vores officielle hjemmeside, herunder om uddannelsen til SoulFlowTerapeut: www.soulflow.nu


[1] Se f.eks. Cosmos: Possible Worlds, afsnit 7 (National Geographic, 2020)