SoulFlowTerapi

… tilbage til De mange stemmers land.

I SoulFlowTerapi frisætter vi dine dybeste potentialer: De dele af dig, som er fastlåste, sendt i indre eksil og måske helt har mistet deres stemme.

SoulFlowTerapi er samtale og bevidst nærvær. Gennem det fordomsfrie og kærlige møde med forskellige dele af dig (‘delpersonligheder’) skaber vi større helhed og integration i dit liv.

SoulFlowTerapi er udviklet af Søren Hauge[1] og Kenneth Sørensen på baggrund af bl.a. Roberto Assagiolis ’psykosyntese’. Metoden bygger på en forståelse af, at vi alle har et rigt indre liv, og at vores essens eller sjæl har mange stemmer. Disse udtryk eller delpersonligheder kan være skabt i forskellige faser i vores liv eller gennem betydningsfulde relationer. De kan også være udtryk for noget arketypisk, eller de kan have tråde til tidligere liv. Delpersonligheder er en del af vores underbevidsthed eller dybere bevidsthed, og her er nogle eksempler: Martyren, Humørsvingeren, Beskytteren, Panelsnigeren, Den visionære, Den selvkritiske og Vildkvinden.

Delpersonligheder kan være mere eller mindre velfungerende, og vi kan vælge at gå på opdagelse og søge inspiration hos f.eks. den arketypiske Vildkvinde eller Vismanden. Typisk vil vi dog i en SoulFlow-session invitere en delpersonlighed, som godt kunne bruge lidt ekstra omsorg og nærvær. Den er måske ude af balance, overset, misforstået eller udskældt, og den kan være med til at gøre, at du igen og igen havner i den samme frustrerende situation eller problematik.

Under en session guider jeg dig gennem en afspænding og etableringen af et trygt og kærligt rum, hvor mødet med delpersonligheden kan finde sted.  Formålet med mødet er at blive klogere på delpersonligheden og at hjælpe den (og dermed dig) til at få det bedre.

En SoulFlow-session varer 75 minutter, dog sætter jeg 90 minutter af til vores første session.

SoulFlow-sessioner kan fungere som enkeltsessioner, men jeg anbefaler som regel minimum tre sessioner.

Vi kan mødes både ansigt til ansigt og virtuelt.

Priser
1 session: 800 kr.
Klippekort til 3 sessioner: 2150 kr.
Klippekort til 5 sessioner: 3400 kr.

Book en SoulFlow-session her.

Her kan du se en samtale mellem Søren Hauge og mig om noget af det, som SoulFlowTerapi kan. Læs Se mere om uddannelsen til SoulFlowTerapeut her.


[1] Se f.eks. Cosmos: Possible Worlds, afsnit 7 (National Geographic, 2020)

Min oplevelses med Laura er, at hun ser mig for hvem, jeg er. Hun var god til at lede processen, så jeg selv fandt svarene på de ting, jeg har gået og kæmpet med. Laura er både i stand til at tage et kig ned i det dybe psykologiske og spirituelle væsen, men også bare være der for et godt råd eller lidt coaching i forhold til nogle simple problemer. Jeg kan kun varmt anbefale, at hvis du går og sysler med nogle tanker, som påvirker din hverdag, så benyt dig af Laura og lær at lytte bedre til dig selv.

– Bjørn

Til forsiden