Om mig

Mit arbejde handler om forbindelser og møder: Om mødet mellem dig og mig, om møderne mellem os og vores indre verden og om møderne med den ydre verden, vi er en del af – og så det faktum, at vi altid allerede er forbundet.

Det tog mig 10 år at finde ud af, at det var en Føniks, jeg skulle have tatoveret på ryggen. Jeg var 20 år om at vælge min levevej – mit professionelle udtryk. Egentlig har jeg altid kendt det, men jeg har ikke turdet lytte.  … Og faktisk troede jeg længe, at jeg slet ikke havde ret til mit eget udtryk.

Efterhånden som jeg lærte, at jeg er et væsen, som ikke alene har indflydelse på, hvilke indtryk, jeg modtager, og hvordan jeg forholder mig til dem, men at jeg også kan udtrykke, hvad jeg har på hjerte, blev det blev klart, hvilken vej jeg skulle gå, og mit professionelle udtryk begyndte at tage form: Jeg er spirituel facilitator. Jeg guider mennesker i spirituelle lærings- og udviklingsprocesser, både enkeltvis og i større og mindre grupper.

Jeg guider nysgerrigt og respektfuldt, og jeg gør det altid med en dagsorden: At sætte menneskelige ressourcer fri: Det kraftfulde, det sande og skønheden i vores mangfoldige og modsætningsfulde natur.

Vil du vide mere om min baggrund, kan du downloade mit CV her: