Om mig

Mit håndværk handler om møder: Om mødet mellem dig og mig, om vores møder med de indre verdener og med den ydre verden, vi er en del af.

Det tog mig 10 år at finde ud af, at det var en Føniks, jeg skulle have tatoveret på ryggen. Jeg var 20 år om at vælge min levevej – min professionelle stemme. Egentlig har jeg altid kendt den, men jeg har ikke turdet lytte, og faktisk troede jeg længe, at jeg slet ikke havde ret til min egen stemme. Det betød også, at jeg var ca. 40 år om at lande i mit liv, for på et meget dybt (ubevidst) plan havde jeg faktisk slet ikke lyst til at være her, når jeg ikke kunne være (hele) mig.

Nu ved jeg, at jeg skal skabe grobund for, at livet kan udfolde sig frit i hele sin fylde, og derfor er jeg spirituel facilitator: Jeg guider mennesker i spirituelle lærings- og udviklingsprocesser, både enkeltvis og i større og mindre grupper.

Jeg guider nysgerrigt og respektfuldt, og jeg gør det altid med en dagsorden: At sætte menneskelige ressourcer fri: Det kraftfulde, det sande og skønheden i vores mangfoldige natur.

Vil du vide mere om min baggrund, kan du downloade mit CV her:

Til forsiden