Undervisere

Søren Hauge

Søren har arbejdet som spirituel underviser siden 1981, er uddannet magister i idehistorie og filosofi, forfatter til mere end 20 bøger, rejseleder og spirituel coach med SoulFlowTerapi og Energipsykologi som speciale. Søren arbejdede i 30 år med teosofi og esoterisk psykologi og har siden 2012 specialiseret sig i SoulFlowTerapi og Vild Spiritualitet. Søren har haft mere end 2000 SoulFlow-sessioner med klienter og har været med til at uddanne 70
SoulFlow-terapeuter. Han bor på Kursuscenter Ådalen i Lejre kommune på Midtsjælland og har klientpraksis ved siden af sit virke som underviser, forfatter og rejseleder på spirituelle grupperejser. Se mere om Søren her.


Alice Miethe

Det er i naturens flow og sameksistens mellem mildhed og vildhed, at Alice tager sit afsæt som yogaunderviser og SoulFlow-terapeut. Hun tror på, at den ydre natur genspejler sig i vores indre natur, og at vores indre uudforskede landskaber rummer store potentialer, både for os som individuelle mennesker og for et større samlet hele. Derfor er naturens organiske visdom en stor inspiration i hendes arbejde, når hun guider
mennesker til nysgerrigt og nærværende at tage kontakt og åbne op til de store indre dybder, skabe rum for og levendegøre vores indre milde og vilde verden. Se mere her.


Laura Nygaard

Laura arbejder som spirituel facilitator, herunder SoulFlow-terapeut. Hun guider mennesker i spirituelle lærings- og udviklingsprocesser, både enkeltvis og i større og mindre grupper. Hun guider nysgerrigt og respektfuldt, og hun gør det altid med en dagsorden: At frisætte det kraftfulde, det sande og skønheden i vores mangfoldige og modsætningsfulde natur. Laura har tidligere arbejdet med undervisning og forandringsprocesser og er optaget af sammenhængen mellem at være med det, der er, og at kunne forandre eller bevæge det. Se mere her.

Til oversigt