7 veje til balance – om mad

Opstart efteråret 2024 (Pilotforløb)

Kongens Lyngby

I dette forløb arbejder vi med skabe størst mulig balance i dit liv: I måden, du møder dig selv og verden på, i dit udtryk og i måden, hvorpå du nærer dig selv. 

Udfordringer med mad kan have mange udtryk og kan opleves på mange forskellige måder: Måske er det en afgrænset størrelse, der irriterer dig i dit forhold til mad, og som du gerne vil rette op på for at få en højere livskvalitet. Det kan også være noget nærmest monstrøst, som opleves, som om det har taget magten over hele dit liv. Udfordringer med mad kan handle om at hyggespise, trøstespise, overspise, ikke at spise eller om at spise efter bestemte regler, og så kan udfordringer med mad også handle om at kompensere, når du har spist ’forkert’ ved f.eks. at dyrke motion på en overdrevet eller ubalanceret måde. Om du oplever forstyrrelser i din måde at spise på og i hvilken grad, er det dybest set kun dig selv, der kan mærke.

Forløbet

Forløbet tager dig på en rejse gennem forskellige perspektiver på, hvordan vi bruger maden, og vi undersøger sammen, hvordan (mis-)brug af maden kan være udtryk for forskellige ubalancer eller forstyrrelser i vores måde at forholde os til os selv, vores kroppe og verden omkring os på. Du får ikke fasttømrede svar på, hvordan du skal eller bør spise, og heller ikke et quickfix, der gør, at du med ét kan slippe afhængigheden og få et sundt og afbalanceret forhold til mad. 

Det, du får, er vigtigere og stikker dybere: Du får indblik i, hvad det er for kræfter i dig, som er i spil, når du trøstespiser, overspiser, stopper med at spise eller sætter alle mulige regler op for din spisning. Og du får et kærligt og støttende rum, hvor du får plads til at møde dig selv, præcis som du er, og hvor jeg og de andre i gruppen bakker op, når du møder det svære, og deler glæden, når dine bestræbelser lykkes.  

Pilotforløbet varer ca. 7 måneder og er en kombination af fysiske og online møder og af individuelle sessioner og gruppemøder, og vi kommer til at arbejde med forbindelsen til din krop, til jorden og til de dybeste dele af din psyke.

Vi arbejder ud fra 7 temaer: 

  1. Spis for at overleve
  2. Spis for nyde
  3. Spis for at definere dig selv
  4. Spis for at rumme
  5. Spis for at udtrykke 
  6. Spis bevidst 
  7. Spis som du ønsker at være i verden

Temaerne for de individuelle sessioner afhænger af, hvad du specifikt har behov for at arbejde med, men der vil ofte være sammenhæng med de temaer, som vi arbejder med i gruppen. 

Erfaringerne fra pilotforløbet indgår i det videre arbejde med at tilbyde støtte, der virker i dybden, til mennesker, der kæmper med udfordringer med mad, hvorfor du løbende vil blive bedt om at evaluere på forløbets forskellige aktiviteter. Til gengæld får du hele forløbet til stærkt reduceret pris.  

Hvor, hvornår og hvor meget?

Grundforløb: 

14 gruppemøder hos Lyden af Forandring i Lyngby eller online  (Datoer kommer snarest.)

7 individuelle sessioner (primært med udgangspunkt i SoulFlow) 

Efter grundforløbet opfordrer jeg til, at I fortsætter med at mødes i gruppen minimum en gang om måneden for fortsat at støtte op om jeres processer, og jeg vil stå til rådighed ved et af disse møder efter 3 måneder og igen efter 6 måneder. 

Samlet pris for pilotforløbet er 3.500,- kr. (Normalpris 7.000,- kr.)

Max. antal deltagere: 5 

Tror du, at forløbet kunne være noget for dig, så skriv til mig her eller ring på tlf.: 28 57 21 99. 

(Vil du vide mere om individuelle forløb, så klik her.)

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Til oversigt