Gralshealing – I Jordens favn

Jeg er ved at uddanne mig til gralshealer hos Nyt tid. Nyt liv v./Anneli Lindeborgh. Gralshealing er en meget dyb og samtidig en meget enkel proces og ikke noget, som nødvendigvis kan forstås af den logiske hjerne. Denne healingsform handler grundlæggende om at være fremfor at gøre.

’Gral’ har mig for mig altid været forbundet med noget magisk – med den magi, som kan opstå, når vi dybt og inderligt forbinder os med og giver os hen til de feminine sider af livet. En gral bliver her helt konkret et energifelt eller et kar, som er forbundet med jordens bærende og nærende kraft. En gral kan være blevet formet over lang tid og gennem både afmagt, smerte og ensomhed, men også gennem oplevelsen af ’slå rødder’ og ’komme hjem’ – hjem til sig selv, til kroppen og til jorden under sig.

Gralshealing er i min forståelse den ultimative feminine healingsform. Jeg blev tiltrukket af gralshealing, fordi jeg følte, at jeg her endelig havde fundet en healingsform, som ikke ’fikser’ eller ’gør noget’ ved den anden, men som bare rummer og er med det, der er.

Under en session skaber jeg forbindelse til min indre gral og til jordens kraft. Det er en kraft, som i sin essens favner hele dig og healer ved blot at være med dig lige her og lige nu. Du kan se det som en opdagelsesrejse, hvor vi sammen i et rum af kærligt nærvær giver plads til det, der gør ondt, og til det, der længes efter at udtrykke sig, og hvor du kan genopdage forbindelsen til jorden under dig og til din dybeste essens.

Sessioner udbydes, når jeg har færdiggjort mit uddannelsesforløb i løbet af 2022, men er du nysgerrig, kan du allerede nu skrive til mig for yderligere information. Modtagere af mit nyhedsbrev vil også løbende blive holdt orienteret. Klik her for at abonnere på nyhedsbrevet.