Lyt – lær – led

Lyden af forandring

Vil du have mere flow og balance i dit liv? For mig er det to sider af samme sag. Jeg hjælper dig med at lytte til det, der kalder indefra, med at lære af både kærligheden og frygten og med at lede dig selv i overensstemmelse med din sandhed.

Laura har en helt særlig evne til at lytte med oprigtig varme og nærvær, og hos hende kan man altid være sikker på at blive mødt med åbenhed og rummelighed, lige dér hvor man er, på godt og ondt. Dette giver en kæmpe tryghed, der gør, at også mere glemte eller hengemte sider af personligheden kan komme frem i lyset og få den nødvendige opmærksomhed. Uanset om man deler troen på alternative sammenhænge, giver Lauras baggrund hende en erfaring og ikke mindst styrke, der gør at hun er i stand til at være tilstede med de svære følelser, og hjælpe én med at finde frem til og stå ved de behov, der oftest gemmer sig deri – uanset hvad omverdenen har af modsatrettede krav og forventninger.

– Malene

SoulFlow

SoulFlow er en healingsterapeutisk praksis, hvor vi gennem samtale og bevidst nærvær…..

Specialiserede gruppeforløb

Pilotforløb: Mig og maden & Dine fire årstider……

Gralshealing

’Gral’ har mig for mig altid været forbundet med noget magisk – med den magi, som kan opstå, når…

Baggrund

Hvordan lyder forandring? Allerførst er der stilhed……

Min oplevelses med Laura er at hun ser mig for hvem jeg er. Hun var god til at lede processen så jeg selv fandt svarene på de ting jeg har gået og kæmpet med. Laura er både i stand til at tage et kig ned i det dybe psykologiske og spirituelle væsen, men også bare være der for et godt råd eller lidt coaching i forhold til nogle simple problemer. Jeg kan kun varmt anbefale at hvis du går og sysler med nogle tanker som påvirker din hverdag, så benyt dig af Laura og lær at lytte bedre til dig selv.

– Bjørn